Feber.

Vaknade med rossliga lungor och feber. Kul kul då vädret bjöd på blåkupa och strålande sol.... Orättvist. Bittert. 

Tog en promenad efter lite Ipren. Skönt med luft innan jag återgick till soffan. 

Jag tål verkligen inte Stinas hemdragande av dagis-baciller. Varit sjuk sedan i september. Penicillinkur och allt. Inget verkar bita. Är väl bara att tugga i sig. 

Corona-ångest och en börskrasch på det. Nu hoppas vi på nya tag i mars. Vårvintern.

(null)

(null)


Solgrop

I fredags begravde vi Sivert. Ledsamt förstås, men också fint.

I helgen blev det också solgropspremiär och körv över öppen eld. Stina uppskattade korven och de hundspann som passerade. Själva solgropandet var hon inte så imponerad över.

Jag hann åka ett pass skidor också. Blivit lite av den varan på slutet. Töandet gör en mindre pepp, men nu verkar det bli kyligare än på hela vintern lagom till första mars.....

Snart har vi överlevt vabruari med. Hann med fyra vabbdagar, magsjuka, feber och höstblåsor. Lika bra att riva av allt på samma vecka tänkte Stina. Och jag kan nog bara instämma. Nu hoppas vi på att det inte blir några fler dagisåkommor på ett tag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


42k

Eftersom Frida skulle åka och försvara ledarvästen i Jämtland Ski tour bestämde jag mig för att hönga med och plåga mig på Haldo Hanssons minne idag.

42 kilometer, var ett tag sedan. Åkte mest och gruvade mig för att jag skulle åka ett varv till på första varvet. Tyckte det kändes ok i slakmotorna, men staka...oj oj, parkerad. 

På varv två var det otroligt glatta spår. Fäste lika med noll. Mina armar trötta efter 21 km skidor. Hujedamig. Men tog mig runt... Klassiskt ändå...inte min starka sida....

Sedan tacos och kaka hos oss. Syrran som bakat såklart... Sedan kom den typ nyblivna Duvedsbon Lois förbi med karlslok och allt. Kul!


(null)

(null)

(null)
(null)



Februari

Återkomsten till vardagen började med rejäl förkylning...igen...för samtliga. Inget vabb-träsk men snoriga, hostiga...slutkörda. 

Februari började med att vi var bättre i förkylningen och jag vågade mig på två skidturer i helgen. Dessvärre nysnö och  nollgradigt. Det vill säga tungfört nå jä*****t... 

Februari kallas ju vabruari har jag förstått. Så bara att hålla tummarna att vi klarar oss från det och att det blir helger med lite begynnande vårsol. Fick en liten försmak på det i helgen...

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0