Vart..

..tog det här vädret vägen?!


Måndag..igen..

Ny vecka, nya tag.. Helgen var mycket bra.. Blev en fantastiskt trevlig kväll i Uusi och Anna-Marias bodela i lördags.. Sedan sol i söndags.. Jag tog t.o.m och premiär badade..svin kallt i Önsjön för den som undrar..


...I love it..

Temat, du lever bara en gång fortsätter.. Igår betalade jag in mig på Yran..700 kr..inte väl värt pengarna men kul ändå.. Ikväll ska jag på inflyttningsfest.. Jag och Lars har t.o.m köpt en fin present åt värdparet.. Är bjuden på 30-årskalas i Ås också..blev lovad gratis taxi om jag kom..min dans till Euphoria är hett eftertraktad helt enkelt..


Man lever bara en gång..

..och man är bara ung en gång.. Det har varit mottot i veckan.. Vi har malt det som ett mantra..och äntrat Stråket trots att vi varit dödströtta.. Marmeladorkestern och Ständutt Blakk igår..två afterski band på en kväll..det var festligt!


Torsdag

Det börjar dra ihop sig mot helg.. Gött.. Var och klippte mig igår också..ett desperat försök att bli lite sommar-fräsch.. :)


.....

Dansa..pausa..trampa..dansa..pausa..


Brunfloviken

Igår efter jobbet trampade jag Brunfloviken runt med Ann.. Ca 4 mil på 1,5 timme..cykel går undan.. Sedan kunde jag bara inte hålla mig..bytte om till skjortan jag fått av moster Agneta och drog ner på stan..en kortis på Stråket..var ju så fint väder..


Dansa...pausa..

Dansa..pausa.. Nu blir det paus..ett tag..tills i helgen i vart fall.. Har ett jobb att sköta..dessutom bättre i förkylningen så ska göra ett ryck med träningen också.. Såhär varmt som det var i maj..så vill jag ha det nu..


Mexico

Igår körde mexikanskafton..
det var trevligt..
 
 
Tacobuffé på menyn..
 
 
Nilsson hade med sig egen dryck till buffén..
 
Efter häng på Stråket gick vi hem & åt rester från middagen..
 
& Gode dansade bugg alá Travolta..
 
 
Det var fantastiskt festligt tyckte jag & Lars..
 
 
Imorgon är det måndag...igen...
 

Odågan

Den här lille odågan ligger hemma i gräset och väntar på att få åka in till stan.. Han och jag ska vara hejaklack när syrran ska tävla i em..


TGIF

Fredag..Gud så gött..! Vi var och spanade på Stråket som öppnade igår..mycket folk trots att det är svinkallt ute.. Jag och syster Gund fick ta en filt över oss ett tag.. Idag ska vi äta tacos..vilket brö-gäng.. Under filten..galet röda ögon av blixten som vanligt..


.....

Klyschan; "när det går bra på jobbet går allt annat åt helvete".. Stämmer rätt bra idag.. Å det är ju gött..att nåt går bra..


Värdelöst

Värdelöst väder Värdelös form Värdelös sommar..


Kaffe/te?

Var på en fika och lite skvaller med kusin Issa och Erika nyss.. Mycket ska man höra innan öronen trillar av.. Annars är år 2012 inte mitt år..


After träning

Ägg och hårdbröd efter Friskis passet i gräset.. Träning och situps i gräset var behövligt för kroppen..mindre uppskattat av min pollenallergi.. Kastade ett getöga på allsången på Skansen efter passet.. Först Friskis, sedan allsång.. Oklart om jag får utge mig för att vara 25 år längre..


Ikväll ska jag på Friskis utomhus gympa..legendary! Sedan funderar jag på att ta på mig nummerlappen i helgen.. Jämtland på fötter - 11 km race.. Vansinne men lockande..


Partytältet

Vi satte upp partytältet, modell större, i helgen..Hela våran baksida blev partyarena.. Sedan dansade vi vidare.. Det blev festligt värre..ända fram till kl. 03.30..


Helg

Efterlängtade helg.. Hemresa mot byn nu.. Grisfest imorn..säger syrran.. Det låter det..


Go team go..

Vi har två st lag anmälda till i helgen.. Multisportstafett på schemat.. Syrran har uppkallat lagen efter en porrfilm hon hittade på sitt hotellrum under ett läger i alperna.. Jag skämdes när jag skulle anmäla lagen.. Syrrans kille tillika ena lagets simmare har varit och prov simmat sträckan.. Kallt..


Pannkaka

Jag och Johnny gjorde pannkakor härom kvällen.. Glutenfria då karln är sponsrad av nåt märke jag inte ens vet vad det heter.. Hallon, grädde, kesella.. Rev i lite citronskal i smeten..det blev gött..


Kakburk

Köpte kakor till min burk efter jobbet.. Oreos.. Vi föråt oss nästan på Oreos när vi var på Bali förra våren..så dyrt med godis så dessa kakor var räddningen när sötsuget tog över hand..


Brand new

Just det.. Har ju köpt nya läsglasögon också.. Snygga..


Helg

Hunnit med mycket i helgen.. - tennis - 40-årskalas - Marité - Räkans konfirmation - Snabb middag hos grannen Nästa helg ska vi delta i Cypakutsin.. Multisportstafett.. Hoppas vi får tag i nån cyklist nu bara! Vy från Marité..


Lektion

Min tennislektion gick fint.. Blir nog proffs inom en snar framtid..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2968988/images/2012/pic_4ff90f089606ee091e00200c.jpg" class="image">


Sömnlös

Sov dåligt igår..
vände och vred i timmar..
vilket såklart resulterade i att jag var seg och trött idag..
 
Lite halsont på det...och en toppendag med andra ord..
 
Imorgon är det middag med jobbet..
hoppas Östersund bjuder på fint väder då vi bokat Sir Winstons uteservering..
 
På fredagkväll har jag en tennislektion inbokad..
1 timme för 2 kr..prisvärt!
 
Efter den här skitdagen tröståt jag choklad och pasta med gräddig sås och orimligt mycket parmesanost till middag..gött..
Bikiniväder verkar det ju ändå inte bli..
 
 
 

Störtkruka

Jag har precis betalat en cykelhjälm & en vindjacka..
ska damma av min race-cykel där hemma är tanken..
 
Brukade ju faktiskt joina grabbarna på cykelrundor en gång i tiden..
 
Nån tur då & då skulle nog både jag & cykeln behöva..
 
 
 
 
 
 

Över

Ja då var St Olofsloppet över för i år..
laget slutade på 35:e plats..en bra insats, var över 150 lag med.
 
Mina egna prestationer tycker jag var godkända..
även om jag hade hoppats springa lite fortare på min 5 km sträcka..
 
Igår firade vi framgångarna på Marités provisoriska bygge nere i hamnen...
ett jätte partytält med terass över vattnet..kristallkronor och 3 bardiskar..
det var festligt..
 
Imorgon väntar kontoret igen..
 
 
Jag bjuder er på en gammal lagbild..säkert 3 år gammal..
 
 

RSS 2.0