Sommar.

Det blev sommar igen i Östersund, tills idag i alla fall. Imorgon vänder det. 

Stina hann i alla fall få upp sin gunga och provsmaka gräsmattan. 

(null)

(null)

(null)


1.47.32

Slipade min tid på halvmaran jmf med Vildhussloppet (1.54) till 1.47.32. Vildhussloppet var ju terräng och kuperat så skönt att klå den tiden. 

Gick ok i 12 km sedan började benen tycka att asfalten var hård. Var varmt ich jobbigt sista 3 km. Låg runt 5 min/km hela loppet typ, snabbare ben har jag visst inte numera... 

Nu hemma i ett grått Östersund. Åkte ifrån det fina vädret och kom hem till grått. Typiskt.

(null)

(null)

(null)

(null)


Göteborg.

På plats i Götet för Varvet på lördag. Ska bli kul, dessvärre i obefintlig löpform. Tränat på tok för lite. Och sprungit alldeles alldeles för lite. 

Men ta mig runt ska inte vara några problem. Mest orolig för om benen håller för 21 km asfalt. Tiden hoppas jag under två timmar. Men känns inte givet. Har som sagt sprungit på tok för lite senaste 1,5 året.

Bagagestrul på vägen ner men till slut kom barnvagn och bagage och blöjor fram. Var lite kris där ett tag. Sämsta på hela dagen enligt mig. Helt ok tyckte Stina. Ingen vagn = buren hela tiden. Dessutom tilltugg på Max. Osaltade pommes. Livet lekte. 

Nu har hon däckat helt på hotellet. Fin kväll, borde inte vara inomhus, men vågar inte testa hennes tålamod med att sova i vagnen kvällstid. Har misslyckats förr så att säga.... 

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0