Kick off.

Samlat truppen och haft kick off idag och igår kväll. Copperhill och Enars lyx-tacos igår. Idag islandshästar i Huså.

Så himla kul. Skrittat, travat och töltat upp till Bjelkes gruva, oboy och sedan ner för fjället. Galopp sista biten. Man borde galoppera oftare.


Rullat fram..

Blev en tur med rullskidorna efter jobbet. Andra passet för år 2016.. Illa men sant.
Styrka, bålstabilitet, och tryck i åkningen fanns inte.. Men det fanns i vart fall pannben till att tjura runt 15 km på ÖSK.

Och den förlängda rullskidbanan är ju riktgt fin..är man i slag ännu finare skulle jag gissa....


Söndagsmiddag..

Han kan inte bara koka fruktsoppa till frukost.. Han kan göra knäckflarn med kardemumma också.. Ibland har man tur.


Tältat..

Blev en tur till Västjämtland.. En snabbvisit på Åre höstmarknad. Fy fan vad folk, gick inte röra sig.. En mindre god kolbulle sedan drog vi till fjälls. Skönt..


Helg igen..

Helg igen då. Flyger ju fram tiden. Gått i ett denna vecka och man hinner inte mycket mer än jobb och lite andra ärenden. Pizza, match och AW hann vi i onsdags i alla fall...

Tränat för första gången sedan 16e augusti i veckan också. Herregud. Men vad gör man.. Maskinhaveri kan man inte göra så mycket åt....

Snart slutar både Sara och David på jobbet. Blir tomt. Men även min tid på tingsrätten börjar ju rinna ut.. Ahhh. Panik.

Invigt mina kängor idag med. Efter jobbet då förstås.. 90-tals hiphopskorna som Emil kallar dem...


Nu kommer vi hem..

På väg hemåt. På flyget nu och imorgon åter i tjänst.

Upplevt den östeuropeiska badkulturen, slott och bakelser igår.


Lördagkväll...

Kött provning.. Mums. Åt ko från både Argentina, Australien och USA.. Mycket bra. Sedan promenad hemåt och visit på isbar. Kyligt värre med minusgrader....


Trevlig stad..

Stan tar väl hand om oss. Langos, sötsaker, skinnskor och vackra byggnader.

Glassrosor för 30 kr struten. Choklad, hallon och pannacotta med salt karamell. Den glassen ni!

Imorgon ska vi på bad och glåma på slott.


Budapest..

25 grader, billigt och vad det verkar finnas fin arkitektur.. Här ska vi nog överleva helgen. För nit och redlighet, det här var vi värda. Ett besök i Donaus pärla.


Up and away.

Imorgon flyr jag och Sara kontoret. Tingsprinsessan som vi skämtsamt kallar henne är ju snart klar med sin notariemeritering och vi sa för längesedan att innan vi är klara ska vi åka bort. Unna oss en helg.

Mycket jobb i veckan. Mycket tid i rättssalen. Vilket föranleder en annan dresscode än vad vi har bakom kulisserna. Draperat mig i svart i princip hela veckan.. David sa att på tisdag vill han banne mig se mig i något annat än svart.. Hehe..


Höst...

Höst ute och nu även höst inne sedan jag plockat med några kvistar från skogen..

Fågeljakt, tårtkalas för Moffa och älgkötts-middag hos kusinerna har helgen bestått av.

Härligt med höst, krisp i luften och färgglatt i naturen.


Galej!

Wihoo, idag kom den. Inbjudan som jag blivit förvarnad om..Sara och Eriks bröllop. Det blir kul! Vinterbröllop hemma i byn..

Sara blir näst först ut av mina vänner. Maria hann ju före här i somras.. Men då var det inga gäster med så detta blir första gången jag får bli bröllopsgäst i "vuxenålder".. Ska bli kul!


Gaaaaah...

Vilket dygn. Drabbades av världens man cold på förhandlingen igår fm. Nyste, snorade och febern kom krypande.. Byggde ett berg av näsdukar vid podiet och snorade säkert så mycket att inspelningarna av förhören är helt värdelösa.

Idag efterarbete och Alvedon på agendan och förarbete för imorgon. Är lägligt nog körigaste veckan efter semestrarna nu när man prickat in en redig förkylning.

Trodde jag skulle få börja träna lite smått i veckan men icke. Kommer sedan hem och möts av räkningen från rörmokaren. Festligt! God natt!


Utomhus.

Helgen spenderades utomhus. På Skalet och fjället för att hela på Frida och Oskar. Frida sprang hem segern på 24 km och Oskar knep andraplatsen på 44 km. Styx stötte upp två ripor och jag fick äta frukost nr 2 utomhus. Alla nöjda.

Sedan surströmmingsskiva och på söndagen en kanottur.


Vinst...

Full pott för notarierna och seger i förra fredagens tipspromenad. Det resulterade i seger-rosett och en burk sylt. Wihoo.

Ikväll firade jag in hösten och åt två st morotskakamuffins som jag bakat. Måhända jävig och partisk men de var mycket goda!


RSS 2.0