1.43.08

Blev alltså sluttiden i söndags. Skönt att klå tiden från i maj. Men var slitigt. Verkligen ingen speed i benen men en jämn seghet i alla fall. 

Det var trångt med mycket folk. Rätt varmt med 21 grader och sol. 

Efter loppet drog vi raka vägen till Bled. Vid foten till Julianska alperna. Väldigt fint. Skulle gärna åka tillbaka hit. Vandra lite och åka längre upp i bergen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Slovenien

Framme. På plats i Ljubljana efter ett kort stopp i Zagreb & en natt på ett flygplatshotell. 

Ljubljana är helt klart finare än vad jag förväntat mig. Och staden peppar för imorgon. Idag var det lopp för barnen. Hann dessvärre inte anmäla Stina men kanske lika bra, hon ville sova i vagnen omedelbar bums när vi kom fram.

Planen var ju att klå tiden från i Göteborg i maj. Har dessvärre haft en sämre uppladdning med kronisk förkylning, streptokocker och prnkicillin. Men hoppas ta mig runt och få se mig lite om i alla fall...

Stina verkar inte ha något emot att vara på luffen. Vinkar åt alla barn. Pekar på alla hundar. Och hotellet hade badkar och badskum. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Pojkvän.

Mitten av oktober. En bit in i en penicillinkur. Laddar för en vecka i Stockholm. Och en natt då Stina vaknade typ en gång i timmen. Byta säng. Välling. Ny blöja. Vaknade och var ledsen. Byta sida av sängen. Välling. Vaknade och var ledsen. Morgon. 

Stina har för övrigt hookat upp Nils på dagis. Eller om det är tvärtom. Oavsett skulle gossebarnet i samma ålder krama Stina. Hjälpa till med hennes jacka. Krama henne igen. Prova hennes skor. Hålla handen. Stina var sådär impad av hans charmoffensiv...

Bra där. Spela svår.

(null)

(null)

(null)

(null)


Erkältet.

När man inte trodde vi kunde vara krassliga längre tog det om. 

41 grader feber på mini. Snorig nåt så j-v. En annan tar om det halsonda och en liten febertopp i helgen som var. Men men. Det här är väl det nya allmän tillståndet gissar jag. Kunde varit värre. 

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0