Hovis...

Imorgon efter jobbet rullar vi fem mest rutinerade notarier ner till Sundsvall för studiebesök på Hovrätten. De två yngsta 90-talisterna lämnar vi kvar på tingsrätten för att hålla ställningarna..

Hovrätten imorgon kväll och på fredag, sedan mot Sollefteå för show och julbord, Wallmans.. Blir kul.

Kanske hinner jag träffa Morran på en frukostdejt på fredagmorgon..


I fäders spår..

..för framtids segrar.

Idag vid kl 20 gav vi oss ut. Halva ligan tingsnotarier.. Tränade lite teknik inför Stafettvasan. Enar och Sofia har inte åkt så mycket längd. Nästan inget alls faktiskt. Men deras utvecklingskurva är brant. Kommer gå fint det här.


Helg.

En helg i lägenheten.. Välbehövligt och gött. Städat, torkat ur skåp och lådor, fram med ljusstakar, tvättat och åkt ett pass skidor.

Varit krasslig i veckan så känslan på skidorna idag var långt över förväntan. Herr Åslund på Intersport vallade upp mina skidor när jag var in och köpte klister. Första gången jag köper valla tror jag..så var väl på tiden.


Typiskt..

Vaknade tilltufsad och med halsont. Gjorde ett ryck på jobbet i 7,5 timme sedan hem och tog en alvedon och ohyggliga mängder ingefära och vitlök.

Plockat fram ljusstakarna också. Testade dem. Dåligt resultat dock, bara två av fyra ljusstakar som ville lysa... Får bli en i köket och en i vardagsrummet tror jag..

Slutligen något jag kan rekommendera; lunch på nyöppnade Tingshuset. Hel vegetariskt och vällagade luncher för 80 kr.. Mycket bra och grönt. Grönt en dag i veckan borde jag väl kunna köra på....

Igår potatiskaka, bakad blomkål och broccoli, äpple- och plommonchutney, ädelostkräm och groddar.. Känns som ett hälsosamt alternativ mot de gräddiga såserna på stamhaket Sir W.


Team...

En tbt från i helgen då stuga 25 i Ramund körde matchande outfits.. Eller jag, Odd och Moa körde på leopardprint i alla fall.. Helt rätt i tiden.. Hehe..

Imorgon ska jag knäcka en skadeståndrättslig nöt.. Vette fan hur..

För de som vill se syrrorna knäcka extra som modeller, spana in Norrtåg.. Hehe.. Deras nya ansikte utåt....


Völlan..

Årliga besöket i Ramundberget och Völlan.. Blev lite mindre tränat än ifjol men vad gör väl det.. Kul häng med gobitar, mat, skidor, bastu och hejaklack till Frida och co..

Angelica hade med sig nytillskottet Odd. Han skytte sig exemplariskt och får högsta betyg i ordning och uppförande.

Nu packa upp och ladda för ny arbetsvecka..


Montag...

Egna ting. Gick ok bortsett från en mycket besvärlig misstänkt på rättegång nummer ett... Sedan bankbesök efter jobbet. Ökade mitt månatliga pensionssparande.. Omotiverande.. Men behövligt kanske om man nu får leva till pensionsålder..

Sedan hann jag klämma in synundersökning med. Ser inte sämre utan samma som förr. Skönt. Ett behov av läsglasögon för att underlätta arbetet men i övrigt bra..

Nu tagit tag i mitt berg av tvätt. Nästa lägenhet ska jag ha tvättmaskin i....


Baluns..

Snö, en skidtur och kalas för Moa hanns med i helgen. Många famla godingar fr högstadiet på plats och sedan buss till Skalet för lite dans. Kul!


Dump Trump

Vaknade 05.00 imorse, kollade DN.. Vad fan, Trump i ledning.. Slumrar om men vid 06.00 går jag upp och ser han ta hem eländet.

Grattis USA. Ni har röstat fram en okunnig man till världens mäktigaste jobb. En rasist och kvinnohatare som vill bygga murar och införa tullar. Tull mot Europa kommer inte gynna svensk export direkt.. Världens diktatorer applåderar. Nu kan ju Ryssland få fritt spelrum i Ukraina och Östersjöområdet.

Man blir bedrövad.... Och alla dessa "stackars" vita kränkta män i USA som inte kan tänka sig en kvinna på presidentposten.. Sorgligt.


Amerikat..

Inatt smäller det. Presidentval i USA. Och amerikat, ni vet hur ni ska rösta, på Clinton.

Hur den andre Herren ska kunna föra sig i salongerna med andra regeringschefer och högt uppsatta tjänstemän vette tusan..

Nedan en bild från en delstat som Clinton tar hem, Kalifornien..


Hux flux....

Måndag och påbörjat 3-dagarsmålet.. Gick smidigt idag. Må det fortsätta så utan förseningar och strul.

Betalat räkningar på kvällskvisten.. Bilen, motionsgrupper och stök.. Fy fasen, 5 tusen försvann hux flux. Tänk så mycket pengar man sparat utan saker (bil) och intressen... Men ack så torftigt man skulle leva då... Och som jag läst i en bok, an en dödssjuk kille, "oroa dig inte för pengar, våga säga ja, äventyret väntar om bara du vill..."

Så strävar jag efter att leva mitt liv... Så jag bakade en kaka så vi har något att glädjas åt imorgon på notariemötet.. Plommon och kardemumma...


Göteborg.

En långhelg i Götet. Regn, i sedvanlig ordning får jag påstå. Har besökt stan 3 ggr från kursen i november ifjol och det har regnat varje gång jag varit ner... Tur jag fått en regnrock av Emil...

Kom hem vid lunchtid idag. Hann med säsongspremiär på ÖSK. Nya slingan på 1,7 km är riktigt bra. Heja heja Vinterstaden. Hoppas det är minusgrader till mitten av mars nu.


Goa Götet....

Ett nästan tomt skrivbord.. Förberett nästan allt inför nästa veckas tredagars-mål. Knarkhärvan i Härjedalen.. Tror det kan bli spännande..men rörigt. Skönt. Kan ta "lov" med gott samvete nästan...

Nu landat i Göteborg. Sprang på en höggravid (4 v kvar, men knappt mage ändå..) fd chef på flyget. Emma. Kul.. Lite uppdateringar om livet och jobb.


Snart höstlov..

1,5 dag kvar sedan tar jag och tömmer flexkontot och går på höstlov. Blir skönt.

Var hem till byn i helgen. Sprang med Frida, röjde bort lite sly och träd och klappade Styx.

Måndagsmorgonen bjöd på en färgglad himmel över staden..


RSS 2.0