Helgen..

Helg.. Hemma i byn. Rullskidspremiär, i maj?! Måste vara rekord sedan jag la skidorna på hyllan.. 



Sedan Morsdagsfirande på Andersön. Frida 3a, jag 15e, Oskar 1a, Björte 3a, mamma hundvakt. Och vilket go fika vi bjöds efter loppet. Fem av fem.





Idag fortsatte vi helgen efter jobbet.. AW på torget i solen.. Himla trevligt. Har så sköna kollegor. Gött att nörda ner sig ibland, prata nya rättsfall, domskäl.. Lär mig mycket av alla skarpa jurister jag har runt mig om dagarna.... 


Kickan mår i solen.. 

Torsdag.

En vecka till semester typ. Omg.

Bokade poolparty i Las Vegas idag. Alesso ska vara DJ. 

Planen var att se Avicci men han har ju ställt in allt pga personliga skäl.. (drogproblem antar jag...) Förbaskat synd. Se han live i Vegas hade ju varit storslaget. Men men Alesso får duga.. 


Äventyr coming up. 


Tårtkalas för Styx.

Jag, Frida och Oskar firade av Styxen med bakverk.. Men vi delade på hans bit.. Han fick lite Polarbröd med grädde på istället... 





Legday..

Idag var massören på jobbet. Blev en omgång ben. Har haft ont i benhinnorna.. Trodde jag. Är muskelhinnorna, de man får operera i värsta fall. Ont gjorde det, svullna var musklerna också tydligen.. Men blir nog bra. Trodde fru Kronlund i alla fall.











Monday..

Den här veckan och sedan fyra dagar jobb nästa vecka sedan bär det västerut.. Blir häftigt. Kanada liksom. 

Drömde man om för många år sedan. Ibland är det bara att bestämma sig. Spara. Spara. Och sedan åka. Själv funkar alldeles utmärkt har jag ju upptäckt. Men ska bli kul att möta upp Julia och Moa efter 10 dagar...



Filippinerna. Bruden längst till vänster bor jag granne med nu. Vi stod på balkongen respektive nere på gården och hojtade till varann här om dagen. 


Cowgirl...

Jag och Kickan är bjudna hem till Sara på Näset i helgen.. 

En em på gården idag och imorgon tur till Birsta. Kul.

Fick prova rida (åka) Saras ena tävlingshäst idag. Den snälla, lite sämre hästen.. Den bästa är skadad och ingen häst ett blåbär som jag och Kickan kan rida.. 





Fasen att man inte lärde sig det här som ung och orädd. Jag iförd Saras tuffa ridbrallor ovan på en häst van erfarna ryttare. Inte lika foglig som de turhästar jag annars suttit på.. Kul att prova i alla fall.. 

Spring en mil..

Tight schema och långdragna förhandlingar på jobbet ledde till stressig dag. Men hann till start. Fick skicka en lapp till domaren och be om paus och sedan byta notarie.. Tack Enar som hoppade in sista delen.. Oklart hur länge han fick sitta stackarn.. 

Loppet var sådär. Jag orkar verkligen inte växla tempo. När Karin och Kickan gick om och förbi var jag chanslös. Men tiden 45.47 var i alla fall en minut bättre än min tid på milen i Strömsund ifjol vid den här tiden.. Men under 45 verkar jag vara alldeles för otränad för. Suck. 





Norges dag.

17e maj och Norges dag. 

Firades med en dag på jobbet och förberedelser inför ett tungt tvådagars mål. 


Bakom massiven ligger nörsk Nörge...

Det smakar...

..Centralamerika.. 


Nästan en Pico de Gallo. Tuppens kam på spanska. Något man lärde sig tycka om i Centralamerika. I min blev det tomat, gurka, paprika, mango, ingefära, citronsaft, chili, salt, peppar och koriander. Gott som tillbehör..

Ibland tänker jag att jag skulle haft så mycket mer pengar i spargrisen om jag inte rest så långt bort, och så mycket ibland.. Men vad skulle jag ha gjort med de pengarna istället? Samlat saker? Lagt dem på hög? 




Blessed are the curious for they shall have adventures.. 

20 km

Löpning med Ida på morgonen. Ca 20 km, blandat terräng och asfalt. Satan helt slut nu. Kommer ju inte ta mig runt 42 km på fjällmaran. 


Ont i knän, benhinnor och fötter...  Jösses. 

Jour.

Har jour i helgen. Det vill säga jag går hemma och väntar på att domaren ska ringa. Advokaten likaså. Domaren går hemma och väntar på att åklagaren ska ringa. Åklagaren väntar på att polisen ska ringa.

Lugnt än så länge. Och efter kl 15 går telefontiden ut. 


Städat garderob och lägenhet. Åhléns dekoratör var här på förfest förra helgen. Hon kände sig som hemma sa hon och hon uppskattade de matchande handdukarna samt de raka linjerna som jag placerar sakerna i.. Var ju rart sagt.

Fredag den 13e.

Överlevde dagen. Skönt.


Öststats-gymmet i källaren på jobbet. Klev ner där efter jobbet och fick lite gjort...

Körv..

Igår hade vi AW. Somliga kom till jobbet iförda kostym och slips och med en påse ved.. 

Vi åkte ut till Bynäset och grillade korv, marsmallows och Hajk-bananer. Gött.




Tisdag.

Dag 9 av vår styrkeutmaning på jobbet. Vi har några övningar som ökar dag för dag. Vi gör pull-ups i gymet i källaren innan kl 15 fikat.. 

Rätt stel och öm idag. 40 armhävningar bränner på...


Fick chiafröbröd av Julia i helgen. Glutenfria och goda. Möms. Blev frukost till middag. Men är man inte hemma förrän kl 19.30 blir det så. Ids inte laga varm mat då. 

Saturdaynight..

Igår firade vi in sommaren på Marite. Maria hade fixat lista och allt så vi fick glida in gratis före kön.. Har sina fördelar att ha en sån rutinerad uteräv i sitt squad.. 

Fotboll på dagen. Det var soligt och jag har fått en klädsam bränna på ena armen som träffades av solen.. 




Efter Julias påhitt så äter vi mycket mat ur salladsblad numera. Gött. Ceasarsallad med mera på menyn igår.

Tältnätter..

Har ju tänkt det ska bli några tältnätter i år eftersom jag köpte mig ett fint tält i höstas..

Inatt blev det premiär för i år.. 




 


Ut på tur..

Jungfruturen med prylarna. Soligt och varmt. Men pjäxorna klämde nå så jävulskt. Svimmfärdig av smärta typ. Har ju hyrt exakt lika i samma storlek. De går ut sig och man kan lästa ut dem.. Får hoppas det hjälper... 







Raceday.



Raceday idag. 3 km stafett. Kommer bli en dag med mjölksyra och blodsmak helt enkelt... 

Go west...

Idag är det en månad till take off. Vancouver. Sedan inåt landet. Sedan söderut till LA. Ett återseende och även en tur längre österut. Mot Vegas. Wihoo.

Lev livet. Och inte bara på en plats. 

Det ska jag drömma om inatt. Go natt. 





Söndagsmiddag.

Middag på Bynäset med Issa och Maria. Körv, eld, oboy, solnedgång. 

Fint.







Valborg.

Brasan blev inte bra. Den tog sig inte riktigt...







RSS 2.0