Jul kul.

Jullov. Så himla skönt...och snö har det kommi också. Narnia likt ute i skogen och kallpudersnö... Me like.

Också hunnit bli ett år äldre under julen. Kanske var det åldern, kanske var det den kärva snön i kombination med förkylningen som suttit i som berget som var anledningen till dagens tunga ben på skidturen....

Imorgon är det nyårsafton. Nytt år - nya hyss.
2017 var ett bra år. Frisk och kry,  tingsmeriteringen avklarad, sambo i ny, större lägenhet, en hel del resor... Så nu är jag redo för 2018. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


...

..läste om dokumentären En annan Anna idag. Gick hem och tittade på de två första avsnitten. Handlar om Anna Holmlund och hennes liv efter olyckan.

Jag grinade en flod redan tre minuter in i avsnitt 1 och Emil undrade om jag verkligen skulle se klart. Det gjorde jag. Fighter och vilja av stål.. Jag imponeras och inspireras av henne... 

(null)


Te...

..te i mängder..två koppar inatt när jag låg och hostade som värst.. Ett par till idag. Och en kebabrulle. Måtte jag vara piggare imorn! 

För den te-intresserade kan jag rekommendera Sri Lanka. Tebusken tog sig bra där, lite för bra nästan... Men de grönklädda kullarna i Centralprovinsen var vackra..... 

(null)

(null)

(null)


Sjuk.

Ahh, oerhört förkyld. Började med rethosta i måndags. Natten till tisdag rosslade jag så Emil fick sova med öronproppar. Sedan har det bara blivit värre. 

Inatt låg jag på soffan. Kan ändå inte sova. Tre kuddar och varm vatten och några timmars sömn lyckades jag få ihop mellan 02-06... 

Enil drog till Åre idag. Det ser ut att bli en fin dag med klar himmel....men det blir soffan för mig.... Längesedan jag var så här sänkt. 

Förra helgen blev det i alla fall två pass skidor...

(null)

(null)

(null)




Fridaaaay.

Veckan har gått oerhört fort. Fullt upp. 
Avslutat ärenden på jobbet och gjort egna ärenden efter jobbet. Köpt, hämtat ut och  monterat takbox. Julpyntat. Bio och middag med fd notarie-ligan. Bakat inför julfika med jobbet. 

Inte hunnit skida nånting så fick bli en kort runda efter jobbet idag. Skidskytte-cirkusen är i stan så de fina men jobbiga konstsnöspåren är avstängda.. Men snurra lite på 1,7 km-varvet går ju an..... Men önskar mer snöööö!

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0